Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 1-60
مقاله پژوهشی
1.
ارزیابی انرژی مصرفی زراعت برنج با مدل اقتصاد سنجی در شمال ایران
صفحه
1-10
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.07 MB
2.
طراحی، ساخت و ارزیابی کودپاش بادی دو ردیفه
صفحه
11-19
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.01 MB
3.
تأثیر میزان غلظت صمغ گوار بر راندمان سرخ کردن و برخی از خواص کیفی خلالهای سیبزمینی سرخ شده
صفحه
20-26
مشاهده مقاله
اصل مقاله 703.76 K
4.
تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی بر خصوصیات شیمیایی، حسی و میکروبی سس مایونز
صفحه
27-34
مشاهده مقاله
اصل مقاله 838.78 K
5.
تعیین مشخصه های فیزیکی و مدل سازی رگرسیونی جرم و حجم پرتقال رقم محلی دزفول
صفحه
35-43
مشاهده مقاله
اصل مقاله 928.88 K
6.
پردازش تصویر خیار گلخانه ای با رهیافت شبکه عصبی به منظور به کارگیری در ربات برداشت خیار
صفحه
44-53
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.02 MB
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)