• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
دوره و شماره: دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 1-60 

مقاله پژوهشی

1. ارزیابی انرژی مصرفی زراعت برنج با مدل اقتصاد سنجی در شمال ایران

صفحه 1-10

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.07 MB

2. طراحی، ساخت و ارزیابی کودپاش بادی دو ردیفه

صفحه 11-19

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.01 MB

3. تأثیر میزان غلظت صمغ گوار بر راندمان سرخ کردن و برخی از خواص کیفی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده

صفحه 20-26

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 703.76 K

4. تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی بر خصوصیات شیمیایی، حسی و میکروبی سس مایونز

صفحه 27-34

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 838.78 K

5. تعیین مشخصه های فیزیکی و مدل سازی رگرسیونی جرم و حجم پرتقال رقم محلی دزفول

صفحه 35-43

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 928.88 K

6. پردازش تصویر خیار گلخانه ای با رهیافت شبکه عصبی به منظور به کارگیری در ربات برداشت خیار

صفحه 44-53

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.02 MB

مجله مهندسی زیست سامانه
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • استخراج به پایگاه‌های علمی
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب